středa 27. května 2015

Akumulátorový vozík VE425AC


Akumulátorový vysokozdvižný čtyřkolový vozík VE425AC  s úspornou AC technologií, s předními poháněnými koly se zesílenou nosnou konstrukcí o nosnosti 2500kg. Jedná se konstrukčně velmi malý, pohyblivý a technicky nenáročný vysokozdvižný vozík. Je velmi tichý a ekologicky šetrný k životnímu prostředí. Vhodný pro vnitřní ale i venkovní použití. Díky konstrukci shodné se spalovacími vozíky a pohonu na obě přední kola má malý poloměr otáčení a založí paletu i do úzkých uliček. Překoná velké nerovnosti a je vhodný na vjíždění do kamiónů při jejich nakládce a vykládce. Zvládne také jízdu na nezpevněném povrchu. Vozík je standardně vybaven kompletním osvětlením pro provoz na komunikacích. Je vybaven sedačkou Gramer. Dále je vybaven otočem a lze jej vybavit mnoha volitelnými doplňky např. boční posuv vidlic, pozicionéry. Díky kvalitnímu akumulátoru je téměř bez nákladů na provoz.  Je jednoduchý na provoz, obsluhu i údržbu. Prověřený v nejnáročnějších provozech.  Možnosti jiných výšek zdvihu a příslušenství včetně vyhřívané kabiny.

3 komentáře:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten vypadá suprově. Velice podobný vozík jsme si asi před rokem koupili do firmy a musím říct, že na to, kolik se za něj dalo slouží fakt perfektně. Je ovšem pravda, že u takového vozíku je pravidelná údržba alfou a omegou. U toho našeho už například asi bude potřeba vyměnit hydraulický olej.

    OdpovědětVymazat
  3. No, pokud člověk provozuje sklad, tak je takový paletový vozík naprosto nedocenitelný. My jich ve firmě také pár máme, jen teda ty naše jsou trochu menší. Je ale pravda, že sklad se nám teď celkem rozrostl. Konečně tam například máme i místo přímo specializované na zabalení zboží, to už bylo dlouho potřeba.

    OdpovědětVymazat